Lekplats Bostadsområde Norrköping 13 Case Image

By

Norrköping, Sverige

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Tilgængelighedstilpasset legeplads med riddertema i svenske Norrköping

Da gården i kvarteret Sparven skulle fornyes og udskiftes, kom TRESS til undsætning. Den gamle slidte legeplads blev skiftet ud med en indbydende og tilgængelighedstilpasset legeplads med et spændende riddertema. Nu blomstrer legen og opdagelsesglæden!

Lekplats Bostadsområde Norrköping 4 Case Image
Lekplats Bostadsområde Norrköping 1 Case Image
Lekplats Bostadsområde Norrköping 11 Case Image
Lekplats Bostadsområde Norrköping 12 Case Image

Hæng ud i ridderborgen Hammershus!

Fantasi & bevægelse

Fantasi & bevægelse

Den nye legeplads har legeredskaber til børn i alle aldre. Børnene får brugt deres fantasi og leger riddere, mens de udvikler deres koordination, balance og styrke.

Tilgængelighed på dagsordenen

Tilgængelighed på dagsordenen

Med tilgængelighed højt på dagsordenen er der nu flere tilgængelighedstilpassede legepladser boligområdet. Alle børn skal selvfølgelig kunne deltage i legen.

Bevægelsesglæde for alle

Bevægelsesglæde for alle

Legepladsen har fået nyt liv til glæde for dem, der bor i boligområdet. Selv børnehaven, der også bruger i området, er glade for den nye fine legeplads.

Flere flotte billeder fra projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!