Lekeplass Borettslag Apeltunvegen01

By

Bergen, Norge

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Klassisk og tidsløs legeplads i boligområde i Bergen

I et boligområde i Nesttun i Bergen har vi leveret en klassisk og tidløs legeplads, som skal være til glæde for beboerne i mange år fremover. Elementerne fra vores Pioneer-serie er traditionelle legepladsfavoritter i forskellige farvekombinationer, som giver dig stor fleksibilitet, når du skal skabe den ultimative legeplads.

Her finder du fugleredegynge, sandkasse og klatrenet til stor glæde for de yngre beboere. Bænkeborde og blomsterkasser i lærk fastholder den røde tråd og giver en hyggelig ramme omkring boligområdet. Bænkebordene på tagterrassen gør det nemt at samles både store og små.

Lekeplass Borettslag Apeltunvegen03
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen01
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen04
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen02
Lærk

Lærk

Lærk er klassisk og vedligeholdelsesfrit. Ønsker du at bevare træets naturlige nye farve, kan det olieres eller bejdses en gang om året eller efter behov. Hvis ikke, vil træet med tiden få en flot grålig tone.

Sociale opholdspladser

Sociale opholdspladser

De klassiske bænkeborde skaber sociale zoner for både unge og gamle – og er et perfekt samlingssted i boligområdet.

Tidløse farver

Tidløse farver

Klassisk sort og lærk sikrer en legeplads, der aldrig går af mode.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!