Skolgård Sollentuna4 Case Image

Inspirerende skolegård til leg og bevægelse i Sollentuna i Sverige

Da kommunen ombyggede Töjnaskolan i Sollentuna i Sverige, blev der sat meget fokus på udemiljøet, hvor man ønskede at skabe et godt grundlag for leg, bevægelse og aktivitet blandt eleverne.

Skolgård Sollentuna6 Case Image
Skolgård Sollentuna1 Case Image
Skolgård Sollentuna8 Case Image
Skolgård Sollentuna9 Case Image
Variation for alle aldre

Variation for alle aldre

På Töjnaskolan blev der lagt stor vægt på udformningen af ​​skolens udeområde. At inspirere til et aktivt liv udendørs er mindst lige så vigtigt som at lære i klasseværelset. Her er der nu aktiviteter for alle aldre.

Farver og grønne områder

Farver og grønne områder

Der blev bevidst valgt friske, flotte farver til skolegårdens klatrestativer og sportsudstyr. Farverne er en flot kontrast til de mange grønne områder, der tilsammen skaber et perfekt pusterum for både elever og personale.

Designede parkmøbler

Designede parkmøbler

Parkmøblerne fra Mobilis Design og møbelserien PICTOR passer fint ind i skolens udemiljø. Her blev der valgt samme farveskala som på legeredskaberne og skolens facaden – hvilket skaber ekstra harmoni og trivsel.

Skolgård Sollentuna7 Case Image

Inspirerende skolegård for aktive børn

Det var vigtigt for skolen, at den nye skolegård bød på forskellige aktiviteter for forskellige aldre. Her skulle være noget for enhver smag, uanset om du går i 1. eller 10. klasse. Klatrelege, forhindringsbaner, gyngestativ og sandkasser blandes med muligheder for sport og afslapning.

Flere flotte billeder af projektet

Skolgård Sollentuna2 Case Image

Boldsport i skolegården

Skolens område har fået flere bordtennisborde til eleverne og en populær Gagabane, hvor de kan spille Gagaball.

Gagaball er et ret nyt boldspil i Danmark – men meget populært i Sverige. Spillet kan tilpasses forskellige aldersgrupper og reglerne er enkle.

Skolgård Sollentuna12

Parkmøbler fra Mobilis Design

Skolegårdens parkmøbler kommer fra vores Mobilis Design-sortiment. Her faldt valget på produkter fra PICTOR-serien pulverlakeret i samme farveskala som skolens facader og legeredskaber.

Her er der gode muligheder for at samles, hygge sig og nyde det fine vejr. Den nye skolegård er indbydende og inspirerende – både for personalet og alle børn.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!