Aktivitetsområde Skole Hop 6

By

Bergen, Norge

Område

Skole

Byggeår

2020

Farverig og aktiv skolegård på Hop Skole i Bergen

På Hop Skole i Bergen i Norge fik vi til opgave at levere en farverig og aktiv skolegård med varieret, inkluderende og udfordrende indhold. Det resulterede i en spændende og indbydende legeplads med muligheder for både leg og sport med bordtennis, basketball, outdoor fitnessanlæg og klatrevæg. Den nye skolegård sikrer, at eleverne kan lege og holde sig aktive året rundt!

Aktivitetsområde Skole Hop 1
Aktivitetsområde Skole Hop 4
Aktivitetsområde Skole Hop 3
Aktivitetsområde Skole Hop 7
Farverigt blikfang

Farverigt blikfang

Kunden har valgt sin egen RAL-farve, som flere af elementerne er leveret i – og den farverige variation i underlaget sikrer et stilrent blikfang i skolegården.

Udendørs træning

Udendørs træning

TRESSfit er et multifunktionelt træningsstativ til både begyndere og øvede, unge og voksne. Det stilrene design og mange træningsmuligheder gør det til et meget populært valg til skolegården, hvor det også bruges både før og efter skole!

Samarbejde og erfaring

Samarbejde og erfaring

I dette projekt har skolens ønsker og input i kombination med vores erfarne og dygtige konsulenters viden endnu en gang ført til et aktivitetsområde med gode rammer for leg og bevægelse mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!