Lekplats Pep Park Råcksta3 Case Image

By

Råcksta, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2021

Forhindringsbane i Wallenstam Pep Park i Råcksta

Wallenstams Pep Park i Råcksta i Sverige er en slags mellemting mellem en legeplads og et udendørs fitnesscenter, hvor bevægelse, leg og viden for alle aldre er førsteprioritet. Parken er på 350 kvadratmeter og opdelt i seks forskellige zoner med varierende udfordringer med fokus på koordination, kondition, balance og styrke. Tanken er, at Pep Park skal stimulere til mere spontan aktivitet og samtidig blive et mødested, som kvarteret kan bruge.

Her er der forhindringsbaner, klatrestativer, trampoliner og legeredskaber til børn i forskellige aldre. Overfladen består af faldsikringsgummi og dejligt grønt kunstgræs.

Lekplats Pep Park Råcksta8 Case Image
Lekplats Pep Park Råcksta4 Case Image
Lekplats Pep Park Råcksta10 Case Image
Lekplats Pep Park Råcksta5 Case Image
 Sveriges tredje Pep Park

Sveriges tredje Pep Park

Råcksta Pep Park blev indviet den 27. april 2021 og er den tredje Pep Park bygget i Sverige. I TRESS er vi rigtig stolte over at have været med til at bidrage til denne aktivitetspark, som skal føre til øget trivsel og bevægelsesglæde i området.

 Inkludering og inspiration

Inkludering og inspiration

Området, der var forfaldent, er nu forvandlet til et dejligt parkmiljø, hvor alle kan hygge sig og være aktive. Børnehaverne og børnefamilierne i området er meget glade for, at de har et inspirerende sted at være.

Pulsløftende forhindringsbaner

Pulsløftende forhindringsbaner

Der blev bygget tre parallelle forhindringsbaner, hvor den i midten var tilpasset kørestolsbrugere. Parken er helt unik i sin slags og inviterer til pulsløftende aktiviteter, hvor tidstagning giver et ekstra kick.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!