Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe05 Case Image

By

Ribe

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2022

Fodboldlegeplads ved Ribe Boldklub

Mange forældre har nok prøvet at stå på sidelinjen som tilskuer til en fodboldkamp, hvor ens barn tonser rundt efter bolden inde på banen. Måske har man endda haft yngre søskende med – og måske kan man genkende, at deres interesse for kampen på et tidspunkt er forsvundet. For hvad skal man lige lave der på sidelinjen? 

Det har man fundet en løsning på i Ribe Boldklub, hvor vi har leveret en fodboldlegeplads med plads til både boldspil, balanceudfordringer og opholdspladser.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe06 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe08 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe03 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe07 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Boldvæg til boldspil

Boldvæg til boldspil

Boldvæggen er en sjov udfordring for alle boldglade børn. Boldvæggen har en højde på 316 cm og bredde på 403 cm og er udført i kvalitetsmaterialer, som sikrer lang holdbarhed.

Balanceudfordringer

Balanceudfordringer

Balancediamanten, balancecenteret og 9 hoppestubbe giver masser af udfordringer for balancen – for både store og små.

Opholdspladser

Opholdspladser

Med flere bordbænkesæt kan fodboldbørnenes forældre nu slå sig ned med en kop kaffe under kampen. Her kan de både holde øje med barnet på banen og evt. mindre søskende på fodboldlegepladsen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!