Lekplats Kläppen 1 Case Image

By

Sälen, Sverige

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2023

Kläppen – et aktivt fjeldparadis også om sommeren

Kläppen er Sveriges sjette største skisportssted – og en del af området Sälen. I Kläppen er børnene det centrale, og hele området er designet til at imødekomme behovene hos en familie med børn – også om sommeren.

Hos TRESS har vi i flere år haft æren af ​​at levere både idéer og produkter til Kläppens sommergæster. Her er det nemt for hele familien, unge som gamle, at være aktiv udendørs. Hvad med at prøve forhindringsbanen eller balancebanen, spille fodbold, basketball eller beachvolley, eller opdage de vidunderlige og skøre legehuse på legepladsen? Vi lover, at du bliver træt om aftenen.

Hinderbana Kläppen 2 Case Image
Lekplats Kläppen 8 Case Image
Lekplats Kläppen 10 Case Image
Lekplats Kläppen 15 Case Image
Legeplads for alle

Legeplads for alle

Legepladsen er et skønt mekka for nysgerrige og klatrende børn i alle aldre. Her er der mange forskellige legehuse at lege i, klatre op til eller glide ned fra.

Fede forhindringsbaner

Fede forhindringsbaner

Der er to forskellige forhindringsbaner i Kläppen. Det ene spor har fokus på balance og er tilpasset børnene. Den anden er en militær fitness-forhindringsbane med i alt 16 forhindringer at mestre langs den 3 km lange motionsløkke.

Plads til boldspil

Plads til boldspil

I sommersæsonen kan du udfordre dine venner til beachvolley, basketball eller fodbold. Og hvis du ikke er træt efter alt det, kan du altid spille discgolf.

Lekplats Kläppen 16 Case Image

Materialer og farver på legeredskaberne er valgt med omhu, så de matcher naturen og de omkringliggende bygninger.

Kunstgræsset er valgt på grund af dets holdbarhed og gjorde det muligt at skabe spændende stier mellem de forskellige legehuse.

Lekplats Kläppen 17 Case Image

Lige ved siden af ​​legepladsen ligger varmestuen, hvor frosne og trætte forældre kan gå ind og hvile sig, mens børnene leger blandt legehusene.

Her er det også fint at spise en madpakke og drikke varm chokolade. Så kan børnene tåle at være ude og lege lidt endnu!

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!