Lekplats Lindvallen 1 Case Image

By

Sälen, Sverige

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2023

Stort aktivitetsområde i Lindvallen med legeplads, balancebane og udendørs fitnesscenter

Lindvallen er det største skiområde i Sälen i Sverige – men området er også populært til fjeldferie om sommeren, hvor der er masser oplevelser og aktiviteter for både store og små.

I sommeren 2023 blev den nye legeplads i Lindvallen bygget. Legepladsen fik navnet Småkrypens Minigym og har et spændende dyre- og naturtema med fuld fokus på træning, balance og rolleleg. Legepladsen er et supplement til det eksisterende udendørs fitnesscenter og den cirkulære balancebane, TRESS havde fornøjelsen af at opføre i 2021.

Nu har området noget for alle til både træning og leg.

Balansbanan Lindvallen 3 Case Image
Lekplats Lindvallen 3 Case Image
Lekplats Lindvallen 19 Case Image
Utegym Lindvallen 3 Case Image
Legeplads til de yngste

Legeplads til de yngste

Legepladsen inviterer alle børn til at dyrke motion som små kravlende insekter. Hop som en loppe, glid som en snegl eller spin som en flue. Temaleg og rolleleg gennemsyrer hele legepladsen og passer perfekt i denne flotte lysning i skoven.

Balancebanen aktiverer

Balancebanen aktiverer

Den cirkulære balancebane fik navnet Djurens Gym. Her kan børnene balancere som en los, klatre som en jærv eller kravle som en edderkop. Både legepladsen og balancebanen har en unik farvesammensætning – og med de bløde former og masser af træ falder alt fint ind i den vidunderlige omkringliggende natur.

Udendørs træning for alle

Udendørs træning for alle

Det udendørs fitnesscenter har 10 forskellige træningsstationer, hvor unge og voksne kan træne styrke og stræk samt lave øvelser med egen kropsvægt. Træningsstationerne er lavet af lærketræ og passer perfekt ind i det dejlige skovmiljø.

Leg på legepladsen Småkrypens Minigym

Træn balancen i Djurens Gym

Brug det udendørs fitnesscenter

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!