Smallrevolution Content Image3

SMALLrevolution gør plastaffald til bæredygtigt design

Vi har siden 2020 med stolthed forhandlet det danske brand SMALLrevolution med afsæt i et ønske om at tilbyde bæredygtige produkter til vores kunder. Vi har løbende udvidet vores sortiment af 100% genanvendelige produkter fra SMALLrevolution – og vi er glade for, at vi endnu en gang kan tilføje flere bæredygtige medlemmer til familien.

Byd velkommen til loungemøblet HAVN og plantekassen ISA.

HAVN

HAVN

HAVN er et 4-personers modulopbygget loungemøbel, der kombinerer skulpturel æstetik med praktisk funktionalitet – en ideel løsning for parker, skoler, kontorer, opholdsområder og lignende både inde og ude. Flere moduler kan sammensættes på utallige måder, hvilket giver dig friheden til at skræddersy siddeområdet til netop dit miljø.

HAVN er skabt i samarbejde mellem SMALLrevolution og Zeso Architects. Møblet fås i 4 forskellige farver og er designet til nem montering og minimal vedligeholdelse – den kan enten fyldes med sand for ekstra stabilitet eller monteres direkte på underlaget.

Oplev loungemøblet HAVN

ISA Winter

ISA

Plantekassen ISA har et enkelt og moderne udtryk, som gør den til en ideel tilføjelse til forskellige typer af udemiljøer som fx parker, boligområder, offentlige pladser i byrummet og udeserveringer såvel som indendørs på hoteller, i loungeområder, på kontorer og naturligvis også i private hjem.

ISA fås i fem forskellige farver. Det robuste, vejrbestandige design gør plantekassen modstandsdygtig over for alle årstider og sikrer lang holdbarhed. Plantekassen kan enten fyldes med sand for ekstra stabilitet eller fastgøres direkte i underlaget. Overfladen er let at rengøre og kræver ingen særlig vedligeholdelse.

Oplev plantekassen ISA

SMALLrevolution-produkterne er i mange tilfælde opkaldt efter stærke historiske kvinder. Eksempelvis er plantekassen ISA opkaldt efter den gambianske aktivist og sociale iværksætter Isatou Ceesay, der populært omtales som "genbrugsdronningen". HAVN er dog opkaldt efter Nyhavn – et ikonisk sted i København, hvor loungemøblet helt sikkert vil passe godt ind som opholdsplads for de mange turister og besøgende, der hver eneste dag går op og ned ad gaden.

Smallrevolution Content Image13
Smallrevolution Content Image12
Smallrevolution Content Image14
Smallrevolution Content Image15

Se vores øvrige sortiment fra SMALLrevolution

Fra 'trash' til 'treasure'

Den globale produktion af plastik er de seneste 50 år steget markant – og hvis vi fortsætter, vil vi producere 600 millioner tons plast i 2034. Alene i Danmark producerer vi 300.000 tons plastikaffald om året, men det er kun ca. 50.000 tons, som genanvendes.

Hvis kurven for produktion af ny plast skal ændres, skal vi innovere og øge mængden af genbrugsplast – og det er dét, SMALLrevolution har fokus på. I 2023 upcyclede virksomheden mere end 10 tons plastikaffald.

Smallrevolution Content Image4

SMALL upcycle

SMALLrevolution har udviklet konceptet SMALL upcycle – en metode til genbrug af gamle plastprodukter. Plasten bruger de til at producere stilfulde, farverige og ikke mindst 100% genanvendelige møbler og interiørprodukter, som kan smeltes om og genanvendes på ny.

Konceptet er unikt – og i 2022 vandt SMALLrevolution derfor også den prestigefyldte Creators Community Design Award ved interiør- og designmessen Formland.

Vil du vide mere om produkterne fra SMALLrevolution?

Kontakt os her – så vender vi retur hurtigst muligt