Playeco Nyhet 7

Kunstgræs til sport og leg

Kunstgræs er en populær løsning, der bl.a. bruges som underlag på legepladser, multibaner samt udendørs sportspladser og kunstgræsboldbaner. Hos TRESS finder du det hele!

Det er vigtigt at vælge den type kunstgræs, som passer til den aktivitet, underlaget skal bruges til – og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette type kunstgræs til dine behov. Vores kunstgræs er i høj kvalitet, slidstærkt, genanvendeligt og fås i flere forskellige strålængder.

Aktivitetsområde Skole Ulfborg08 Case Image
Playeco Nyhet 5
Lekplats Takterrass Örebro7 Case Image
Playeco Nyhet 6

Fordelene ved kunstgræs

Moderne kunstgræs både ligner og føles som rigtigt græs, tåler alle vejrforhold og forbliver både grønt og tæt uanset sæson. Selv ved hyppig brug vil kunstgræs være mindre påvirket af slitage end almindeligt græs.

Kunstgræs kræver desuden begrænset vedligeholdelse sammenlignet med almindeligt græs – bl.a. slipper du for ukrudtsbekæmpelse, gødning, vanding og slåning. Kunstgræs kan også lægges på overflader, hvor almindeligt græs ikke vil have en chance for at overleve. Eksempelvis indendørs, i udendørs områder med konstant skygge eller områder, hvor underlaget ikke giver optimale vækstbetingelser.

Playeco Nyhet 3

Kunstgræs som faldunderlag på legepladsen

Kunstgræs lagt med en stødabsorberende pude nedenunder er et godt valg som faldsikring på legepladsen. Vi tilbyder kunstgræs i en række forskellige farver og til forskellige faldhøjder – så du kan designe dit faldunderlag næsten helt efter dine egne ønsker.

Playeco Nyhet 2

Hvordan er kunstgræs opbygget?

Kunstgræs består af to dele: bagside og fibre. Bagsiden er bundmåtten, som græsstråene sys ind i. Græsstråene kaldes fibre, og disse er syet ind i bagsiden. Der er mange forskellige kvaliteter og modeller på markedet. Derfor er det særligt vigtigt, at du vælger den rigtige model og den rigtige kvalitet til dit projekt, så kunstgræsset holder længe.

Vi hjælper dig med at vælge det rette kunstgræs

Kontakt os, hvis du påtænker at anlægge kunstgræs som faldunderlag på dit projekt. Så hjælper vi dig med at vælge det helt rigtige kunstgræs til netop dine behov.

Se vores kunstgræs her