Gummifigurer Content Image

Skab et fantasifuldt og lærerigt miljø med gummifigurer

Perfekt til legepladsen, skolegården eller et indendørs legeområde!

Hvad har blæksprutten, dinosauren, bien, frøen, elefanten og krabben til fælles?

De kan alle fås som 3D gummifigurer til legepladsen. Faktisk byder vores sortiment på mere end 100 forskellige 3D gummifigurer i forskellige størrelser og farver – flere endda med specielle funktioner som fx rutsjebane, udfordrende klatregreb eller en tunnel.

Gummifigurer tiltaler børn i alle aldre, der vil elske at udforske de nye sjove venner, som indbyder til fantasifuld og lærerig leg – og samtidig giver en ny dimension til legepladsen, skolegården eller et indendørs legeområde.

Gummifigurer Content Image6
Gummifigurer Content Image3
Gummifigurer Content Image7
Gummifigurer Content Image8

Alle vores gummifigurer er lavet af højkvalitets gummigranulat – et stabilt, vedligeholdelsesfrit og UV-bestandigt materiale, som sikrer lang levetid, uanset om de bruges udendørs på legepladsen eller i indendørs legeområder. Gummifigurerne er fremstillet i henhold til de europæiske sikkerhedsstandarder for legeredskaber EN 1176 og EN 71 og i henhold til REACH, som er EU's grundlæggende kemikalielovgivning.

Oplev et udvalg af de fantasifulde gummifigurer

Gå på opdagelse blandt skræmmende edderkopper og udfordrende balancefigurer

Mangler du hjælp til at skabe et inspirerende udemiljø?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne via formularen nedenfor – det er naturligvis helt uforpligtende!

Kontakt os her