Streetsport Skole Albertslund05 Case Image

By

Albertslund

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2017

Basketball-arena med specialdesignede tribuner på Herstedøster Skole i Albertslund

Herstedøster Skole i Albertslund drømte om et sted, hvor de på skift kunne samle hele indskoling, hele mellemtrinnet og hele udskolingen. Stedet skulle samtidigt kunne bruges i dagligdagen til aktivitet og hygge i frikvarteret. 

Løsningen blev en udendørs basketball-arena med specialdesignede tribuner, som indrammer pladsen.

Streetsport Skole Albertslund01 Case Image
Streetsport Skole Albertslund02 Case Image
Streetsport Skole Albertslund03 Case Image
Streetsport Skole Albertslund06 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Optegnet bane til streetbasket

Optegnet bane til streetbasket

Basketball-arenaen blev udstyret med vores populære Goliath basketballstativ, som er både stabilt og vedligeholdelsesfrit. Banens linjer blev optegnet med skridsikker, miljøvenlig og UV-bestandig asfaltmaling.

Specialdesignede tribuner

Specialdesignede tribuner

Tribunerne rundt om arenaen blev specialdesignet til skolens behov og areal. De mange siddepladser giver god mulighed for at samle årgangene – og kan fx bruges til udendørs undervisning.

Minimål til fodbold

Minimål til fodbold

Banen fik også et sæt små fodboldmål, som giver mulighed for endnu mere boldspil i frikvarteret.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!