Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping1 Case Image

By

Norrköping, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2021

Streetsport ved stranden i Norrköping i Sverige

I 2021 blev det nye boligområde Lindö Strand opført ved den smukke bugt Bråviken i Norrköping. I direkte tilknytning til boligerne ligger en dejlig park og sandstrand – et rekreativt område for beboerne og andre, der ønsker at benytte legepladsen, det udendørs fitnesscenter og ikke mindst den flotte InsideOut multiarena til streetsport leveret af TRESS.

Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping3 Case Image
Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping7 Case Image
Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping2 Case Image
Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping9 Case Image
Smukt sted ved Bråviken

Smukt sted ved Bråviken

Lindö Strand er et nyt boligområde, der opstod i 2021. I dag er der et stort område lige ved stranden, hvor beboerne kan lege, motionere, socialisere og dyrke spontansport.

Multiarenaen InsideOut

Multiarenaen InsideOut

InsideOut kan bestilles i flere færdige varianter som fx 'Hesteskoen' eller 'Blæksprutten'. Ved Lindö Strand har beliggenheden og området givet multiarenaen sit eget design. Den levende og bølgende kant snor sig rundt i strandkanten og indbyder til spontane sportsgrene som fx streetbasket eller streethockey.

Moduler af lærk og stål

Moduler af lærk og stål

Multiarenaen ved Lindö Strand er skabt af lærke- og stålmoduler. Buede og lige moduler er koblet sammen for at danne et mønster, der minder om havbølger. Kanten fungerer godt som siddepladser. Basketballstativer og minimål giver mulighed for en kamp med vennerne.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!