Insideout Spontanidrott Park Märsta3 Case Image

By

Märsta, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2022

Spontan streetsport i park i Märsta i Sverige

Parken i Märsta i Sverige gennemgik i 2022 en total makeover. Parken byder nu på rekreation med grillfaciliteter og siddepladser, gang- og cykelstier, ny legeplads for de mindre børn og udendørs fitness for unge og voksne. Sidst – men ikke mindst – stod den længe ventede InsideOut multiarena leveret af TRESS færdig som prikken over i'et.

Insideout Spontanidrott Park Märsta1 Case Image
Insideout Spontanidrott Park Märsta4 Case Image
Insideout Spontanidrott Park Märsta2 Case Image
Insideout Spontanidrott Park Märsta7 Case Image
Indbydende InsideOut

Indbydende InsideOut

Spontansport er fedt – og multiarenaen InsideOut er hurtigt blevet et populært mødested midt i parken, hvor både unge og voksne kan spille bold og dyrke motion.

Vedligeholdelsesfrit

Vedligeholdelsesfrit

Multiarenaen InsideOut er udstyret med basketballkurve og minimål, hvilket gør den velegnet til forskellige spontane sportsgrene. Alt materiale er vedligeholdelsesfrit og hærværkssikkert!

Skoletid og fritid

Skoletid og fritid

Da parken ligger ved siden af ​​en skole, er den perfekt til både idrætstimer og fritid. Skolefritidsordningen kommer bruger også tit området og multiarenaen. Et perfekt mødested for både sport og socialt samvær!

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!