Streetsport Idrætsanlæg Vorup06 Case Image

By

Randers

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2023

Padelbaner og beach håndbold ved Vorup FB

Vorup FB drømte om at omdanne halvdelen af det gamle tennisanlæg til to nye padelbaner og en bane til beach håndbold til klubbens store håndboldafdeling. Den drøm har TRESS hjulpet med at få til at gå i opfyldelse.

Streetsport Idrætsanlæg Vorup03 Case Image
Streetsport Idrætsanlæg Vorup01 Case Image
Streetsport Idrætsanlæg Vorup08 Case Image
Streetsport Idrætsanlæg Vorup02 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Prime padelbaner

Prime padelbaner

Valget faldt i samarbejde med kunden på to padelbaner af modellen Prime, som er en meget robust opbygget padelbane. Banen består af en rammekonstruktion med stålprofiler, kraftige gitterrammer og hærdet glas, som alt sammen fint klarer vejrets påvirkninger. Banen er tilpasset kundens ønsker til farve, belysning og underlag.

Beach håndbold

Beach håndbold

Vorup FB har en meget stor håndboldafdeling – og med den nye bane til beach håndbold, kan klubbens håndboldglade medlemmer nu også dyrke sporten med sand under fødderne.

Renovering af gammelt anlæg

Renovering af gammelt anlæg

De nye padelbaner og banen til beach håndbold er anlagt på halvdelen af det område, der før rummede seks tennisbaner. Det samlede anlæg byder nu på hele tre sportsgrene og er derfor multianvendeligt.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!