Multibane Skole Fredericia03 Case Image

By

Fredericia

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2024

Multibanen blev specialtilpasset skolegården

På Fredericia Realskole drømte man om et afskærmet område til boldspil i skolegården. Løsningen blev en specialtilpasset multibane med spærrenet, der holder boldene på banen. Skolen fik også opsat basketstativ, bordtennisbord og flere bænke.

Multibane Skole Fredericia07 Case Image
Multibane Skole Fredericia08 Case Image
Multibane Skole Fredericia01 Case Image
Multibane Skole Fredericia06 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Specialløsning

Specialløsning

Skolen fik det "boldbur", de drømte om. Multibanen er specialtilpasset skolegården både i størrelse og med opsætning af spærrenet langs bander og over banen. En vedligeholdelsesfri løsning i topkvalitet.

Opdelt bane

Opdelt bane

Multibanen er leveret med muligheden for at opdele banen, så der nemt kan spilles på tværs på de små mål. Opdelingen kan fjernes i samarbejde med en lærer, når der skal spilles på de store endemål.

Basket & bordtennis

Basket & bordtennis

Skolegården blev yderligere opgraderet med vores populære Outdoor Pro bordtennisbord, basketballstativet Thor og flere bænkesæt til ophold.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!