Skate Idrætsanlæg Virum03 Case Image

By

Virum

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2022

Skateområde i Virum er et attraktivt mødested

Hos TRESS har vi et bredt udvalg af skatemoduler, der passer perfekt til den urbane stil i langt de fleste udemiljøer. I Virum blev den nye skatebane med det samme taget i brug af skaterne, som også var hurtige til at dekorere skateramperne med streetart og tags – præcis som det hører sig til i streetmiljøet!

Skate Idrætsanlæg Virum01 Case Image
Skate Idrætsanlæg Virum02 Case Image
Skate Idrætsanlæg Virum14 Case Image
Skate Idrætsanlæg Virum04 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Længeventet blandt lokale skatere

Længeventet blandt lokale skatere

Der har længe været et ønske om en lokal skatebane i Virum, og i foråret 2022 stod den klar. Skaterne tog med det samme området til sig og dekorerede ramperne med streetart i tråd med kulturen i miljøet.

Solide ramper til hårdført miljø

Solide ramper til hårdført miljø

Området er optimalt udnyttet med både halfpipe, boxes, launch rampe og insideout boxes, som er beregnet til både skateboard, rulleskøjter, BMX og løbehjul. Alle moduler er lavet i lydsvagt, vedligeholdelsesfrit, slagfast beton, som har lang levetid selv i et hårdført miljø.

Attraktivt område for børn og unge

Attraktivt område for børn og unge

Skateområdet ligger centralt ift. byens folkeskoler, gymnasium og øvrige idrætsfaciliteter – og er en del af kommunens Idræts- og Bevægelsesstrategi med fokus på bl.a. attraktive udemiljøer med streetfaciliteter for børn og unge.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!