Parkour Skole Havndal03 Case Image

By

Havndal

Område

Skole

Byggeår

2021

Rum til masser af bevægelse i Havndal Børneby

Hold balancen, tag en svingtur eller snup en pause – børnene i Havndal Børneby kan det hele på skolens nye parkourområde. Området inspirerer eleverne til at få bevæget sig mere i løbet af skoledagen og understøtter derigennem deres trivsel og læring.

Parkour Skole Havndal02 Case Image
Parkour Skole Havndal04 Case Image
Parkour Skole Havndal01 Case Image
Parkour Skole Havndal07 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Understøtter trivsel og læring

Understøtter trivsel og læring

Parkourområdet inspirerer til bevægelse i løbet af skoledagen og understøtter derigennem børnenes trivsel og læring.

Multifunktionelle elementer

Multifunktionelle elementer

Børnene har rig mulighed for at bevæge sig i områdets parkourstativ samt udfordre balancen på balancebommene og de multifunktionelle gummiblokke. Skulle der undervejs være brug for en slapper, fungerer både balancebomme og gummiblokke også perfekt til et lille hvil.

Let at vedligeholde

Let at vedligeholde

Områdets mange træelementer er naturligt smukke og nemme at vedligeholde – og passer perfekt til Børnebyens placering med udsigt over den lokale sø.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!