Parkour Boligområde Esbjerg08 Case Image

By

Esbjerg

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Aktivitetsplads med parkour og balancebane i boligområde i Esbjerg

DAB Boligforening i Esbjerg ønskede at renovere den gamle legeplads i Vædderens Kvarter til en mere moderne aktivitetsplads med fokus på leg og bevægelse for både børn og voksne. I samarbejde med TRESS faldt valget på et parkourområde med balancebane og vores populære gyngestativ med fugleredegynger.

Parkour Boligområde Esbjerg01 Case Image
Parkour Boligområde Esbjerg15 Case Image
Parkour Boligområde Esbjerg04 Case Image
Parkour Boligområde Esbjerg03 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Parkour for alle

Parkour for alle

Vores parkourrailsystem er udviklet i tæt samarbejde med professionelle parkourudøvere. De forskellige afstande mellem rørene muliggør mange forskellige slags spring og øvelser – og parkoursystemet kan derfor bruges af både tøvende nybegyndere, teknisk behændige og udfordringsvilde børn, unge og voksne. Railsystemet er produceret i varmgalvaniseret stål, der er uhyre solidt og kan modstå al slags vind og vejr.

Kan du holde balancen?

Kan du holde balancen?

På aktivitetspladsen i Esbjerg har vi skabt en balancebane med flere kugler i skridsikkert gummigranulat i forskellige farver, gummiblokke og balancestolper. En balancebane er både sjov og motorisk udfordrende for børn og voksne – og kan udover at bruges som balancebane til fx jorden er giftig også bruges som bl.a. parkour element og siddepladser.

Gynger er et sikker hit

Gynger er et sikker hit

Børn elsker at gynge – og med vores dobbelte fugleredegyngestativ er der god plads til flere børn på gyngerne samtidig. Gyngestativet vedligeholdelsesfrit og holder sig dermed flot mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!