Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring11 Case Image

By

Tørring

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2023

Nye padelbaner ved Gudenåcenteret i Tørring

Tre padelbaner til gavn for byens borgere. Sådan lød visionen for en gruppe bestående af repræsentanter fra fonden Gudenåcenteret, Tørring Idrætsforening, Tørring Udviklingsråd/Borgerforening, Tørring Skole, Tørring Gymnasium og Tørring Handelsstandsforening. TRESS blev valgt som leverandør – og banerne blev indviet i sommeren 2023.

Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring10 Case Image
Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring07 Case Image
Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring04 Case Image
Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring11 Case Image

“Sammenhold og fællesskab er vigtigt for udviklingen af mindre lokalsamfund som Tørring. Og borgerne i Tørring, er ligesom byens foreninger, institutioner, handelsliv og virksomheder gode til at løfte i flok. Med anlægget får foreningsidrætten optimale træningsmuligheder, og skole og gymnasium får mulighed for at inddrage padel i den daglige idrætsundervisning. Samtidig får alle borgere i Tørring og omegn via Pay and Play en helt ny og let adgang til masser af sjov motion og fællesskab under åben himmel, uanset alder og fysisk styrke.

– Jakob Tornvig, repræsentant for fonden Gudenåcenteret

Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Prime og Panorama

Prime og Panorama

Projektet omfatter tre padelbaner i høj kvalitet: to Prime-baner og en Panorama-bane. Panorama-banen er lidt mere eksklusiv, da begge ender er frie for stålsøjler, hvilket giver frit udsyn og dermed maksimal spiller- og tilskueroplevelse. Underlaget er super court.

Optimal placering

Optimal placering

De tre nye padelbaner er anlagt rundt om den eksisterende multibane beliggende mellem Gudenåcenteret og Tørring Skole. Multibanen bruges flittigt af skolens elever – og håbet er, at de nye padelbaner også vil få de unges interesse.

Til træning og Pay & Play

Til træning og Pay & Play

De tre nye padelbaner bruges til faste klubtræninger i Tørring IF Padel. Banerne kan dog også bookes af alle andre via Pay & Play alle ugens dage hele året rundt.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!