Padelbane Idrætsanlæg Vamdrup04 Case Image

By

Vamdrup

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2021

Indendørs padelbane specialdesignet til Arena Syd i Vamdrup

Padeltennis er strøget ind som en af de hurtigst voksende sportsgrene på verdensplan – og i Arena Syd i Vamdrup kan man nu også dyrke den populære sport, hvor man er garanteret sved på panden.

Padelbane Idrætsanlæg Vamdrup01 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Vamdrup05 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Vamdrup07 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Vamdrup02 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Alle kan være med

Alle kan være med

Padel er den perfekte kombination af tennis og squash, hvor alle kan være med – og nu kan brugerne af Arena Syd i Vamdrup også slå sig løs på den nye indendørs padelbane i topkvalitet.

Bane i høj kvalitet

Bane i høj kvalitet

Med Prime Basic-modellen har Arena Syd fået en robust opbygget padelbane med materialer i høj kvalitet bestående af en rammekonstruktion med stålprofiler, kraftige gitterrammer og hærdet glas.

Skræddersyet til faciliteterne

Skræddersyet til faciliteterne

Banen blev skræddersyet til faciliteterne i Arena Syd i lokaler, hvor der før var en mindre gymnastiksal. Det indebar bl.a. at adgangen til banen blev tilrettet, så det passede ift. den plads, der var til rådighed.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!