Padelbane Idrætsanlæg Tarm12 Case Image

By

Tarm

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2019

Vestjyllands første udendørs padelbane ligger ved Tarm Idrætscenter

I 2019 kunne Tarm Idrætscenter som de første i Vestjylland tilbyde muligheden for at spille padeltennis på en udendørs padelbane. Banen er leveret af TRESS og etableret med støtte fra Skjern Bank og Kultur- og Fritidsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Padelbane Idrætsanlæg Tarm13 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Tarm10 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Tarm07 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Tarm09 Case Image

”Vi har arbejdet med ønsket om en Padelbane i et års tid, og da Kultur- og Fritidsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune besluttede at støtte alle nye baner med 140.000 kr. og vi lavede en god aftale om sponsorat af banen med Skjern Bank, var vi klar til at gå i gang med anlægget. Det gode samarbejde med TRESS fra planlægning til etablering var uden tvivl afgørende for det vellykkede resultat.”

– Per Østergaard, centerleder Tarm Idrætscenter

Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Den første i Vestjylland

Den første i Vestjylland

Tarm Idrætscenter har som de første i Vestjylland i samarbejde med TRESS fået etableret en udendørs padelbane, hvor det populære ketcherspil padel kan spilles. Banen åbnede i juni 2019.

Dobbeltbane

Dobbeltbane

Den nye padelbane ved Tarm Idrætscenter er en dobbeltbane, som måler 10x20 meter og deles af et net midt på banen. Bagvæggene og et stykke af sidevæggene er dækket af glasvægge, som bruges aktivt i spillet. Resten af sidevæggene og toppen af bagvæggene er forsynet med metalgitter.

Tilgængelig for alle

Tilgængelig for alle

Banen lejes ud på forskellige måder: Pay & Play, medlemskab i Tennisklubben, eller et medlemskab i Tarm Idrætscenters Fitnesscenter – alt sammen online.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!