Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande01 Case Image

By

Hvide Sande

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2021

Padelbane tæt ved Vesterhavet

Hvide Sande Tennisklub drømte om at kunne tilbyde faciliteter til padeltennis til både klubbens medlemmer og turister i byen. Drømmen er nu gået i opfyldelse med en flot Prime padelbane placeret tæt på Vesterhavet.

Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande05 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande04 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande07 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande03 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

For medlemmer og turister

For medlemmer og turister

Padeltennis er populært – og Hvide Sande Tennisklub ønskede derfor at kunne tilbyde padelfaciliteter til klubbens medlemmer samt turister i byen.

Prime padelbane

Prime padelbane

Valget faldt i samarbejde med kunden på en padelbane af modellen Prime, som er en meget robust opbygget padelbane. Banen består af en rammekonstruktion med stålprofiler, kraftige gitterrammer og hærdet glas.

Holder til Vesterhavet

Holder til Vesterhavet

Banen kræver minimal vedligeholdelse – og er lavet i materialer, som fint klarer vind og vejr og ikke mindst det høje saltniveau som følge af placeringen meget tæt på Vesterhavet.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!