Padelbane Idrætsanlæg Brønderslev08 Case Image

By

Brønderslev

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2023

Overdækket padelbane ved Jerslev Multipark

I den lille by Jerslev tæt på Brønderslev i Nordjylland ligger en stor multipark med legeplads, parkourområde, boldbaner, atletikfaciliteter, pannabaner, skateområde og Danmarks største udendørs klasseværelse. 

Der er med andre ord rig mulighed for aktivitet – nu også på den nye overdækkede padelbane, som vi har leveret til Jerslev-Sterup Idrætsforening.

Padelbane Idrætsanlæg Brønderslev02 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Brønderslev01 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Brønderslev07 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Brønderslev09 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Med på padelbølgen

Med på padelbølgen

Jerslev-Sterup Idrætsforening ønskede at komme med på padelbølgen – en sport, der har taget Danmark med storm. TRESS blev valgt som leverandør ud fra bl.a. kvalitet, sparring, løsninger og pris.

Overdækket bane

Overdækket bane

Valget faldt på en overdækket padelbane, som giver mulighed for spil hele året rundt uanset vejr. Vi kunne levere overdækning helt op til 9,3 meter – og det var endnu et vigtigt parameter i valget af os som leverandør.

Indtægtskilde

Indtægtskilde

Ud fra konceptet Pay & Play skaber padelbanen en fin indtægtskilde for foreningen, som giver mulighed for vedligehold og fortsat udvikling af den imponerende multipark.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!