Utegym Park Karlstad 2 Case Image

By

Karlstad, Sverige

Produktkategori

Område

Park, ferie & fritid

Byggeår

2023

Komplet træningsområde i træ og stål

Hvorfor vælge, når du kan få begge dele?

På Skutberget i Karlstad var ønsket at opnå en god blanding af træningsstationer i træ og justerbare træningsmaskiner i stål – for på den måde at kunne tilfredsstille en bredere gruppe af udøvere. Uanset om du vil træne med din egen kropsvægt som modstand eller styrketræne med vægte, så finder du det, du skal bruge hos Skutberget.

Kombinationen af ​​Street Barbells træningsmaskiner og WoodFit træningsstationer gør træningsområdet komplet. Der er også mulighed for at sætte sig ned og holde en pause på den solide multitrappe, som også er en hård træningsstation.

Utegym Park Karlstad 5 Case Image
Utegym Park Karlstad 12 Case Image
Utegym Park Karlstad 7 Case Image
Utegym Park Karlstad 15 Case Image
Træning for alle

Træning for alle

Blandingen af ​​forskellige typer træningsudstyr betyder, at en bredere gruppe af udøvere kan føle sig hjemme i dette udendørs fitnesscenter. Her er også træningsmaskiner, der er tilpasset tilgængelighed. Bare rul ind i maskinen med kørestolen og start!

Matchende RAL-farver

Matchende RAL-farver

Den smukke RAL farve 6001 Emerald Green er virkelig spot on her. Både træningsmaskinerne og ståldelene på træningsstationerne i træ er pulverlakeret i samme RAL-farve. Det betyder, at de falder fint ind i den omkringliggende natur. Tænk på foråret, når alt det grønne kommer frem!

Inspirerende træningsmiljø

Inspirerende træningsmiljø

Hvilke smukke omgivelser! Der er vandrestier, legepladser og joggingstier i umiddelbar nærhed af det udendørs fitnesscenter.

Flere flotte billeder af projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!