Omnistadium Bostadsområde Tyresö1 Case Image

By

Tyresö, Sverige

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2019

Unikt omnistadium i boligområde i Tyresö i Sverige

Det kan gøre en stor forskel at tilbyde muligheden for spontan bevægelse og aktivitet i et boligområde – og det er lige præcis dét, som beboerne i et boligområde i Tyresö i Sverige nyder godt af. Her er der blevet etableret et flot vedligeholdelsesfrit omnistadium, hvor langsiden er blevet hævet til fuld højde. Det skærmer af, så boldene ikke ryger ud på vejen, hvor børnene så skulle hente dem. 

Omnistadium Bostadsområde Tyresö3 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö2 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö5 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö6 Case Image
Ægte arenafølelse

Ægte arenafølelse

Midt i et boligområde i Tyresö ligger dette omnistadium – et vartegn og samlingssted for børn og unge i forskellige aldre. En unik arena, der virkelig skiller sig ud – præcis som kunden ønskede!

Få pulsen i vejret døgnet rundt

Få pulsen i vejret døgnet rundt

Her kan udføres pulsløftende spontansport døgnet rundt takket være de lydabsorberende afstande mellem sektionerne.

Flere aktiviteter på samme tid

Flere aktiviteter på samme tid

Der kan være mange unge i arenaen på samme tid og spille forskellige boldspil, såsom basketball og fodbold. Det kunstige græs giver en grøn og flot spillebane året rundt.

Omnistadium Bostadsområde Tyresö4 Case Image

Støjreduktion giver ubegrænsede muligheder

De støjdæmpende afstandsstykker forhindrer sektionerne i at vibrere, når de rammes af bolde. Dette giver mulighed for at placere et omnistadium næsten hvor som helst – fx som her midt i et boligområde til glæde for alle børn og unge, der nu har fået et attraktivt samlingssted at hænge ud.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!