Multibaner Skole Herning01 Case Image

By

Herning

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2018

Tre multibaner ved Midtjyllands Kristne Friskole

I 2011 leverede vi to multibaner til Midtjyllands Kristne Friskole, som på daværende tidspunkt var i kraftig vækst og ønskede bedre faciliteter til skolens udemiljø. I 2018 leverede vi endnu en bane – alle tre bruges hver dag flittigt af skolens elever.

Multibaner Skole Herning10 Case Image
Multibaner Skole Herning03 Case Image
Multibaner Skole Herning12 Case Image
Multibaner Skole Herning09 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Tre multibaner

Tre multibaner

I perioden 2011-2018 har vi leveret tre flotte multibaner til Midtjyllands Kristne Friskole, som grundig kraftig vækst og ønskede bedre faciliteter til skolens udemiljø.

Passer til omgivelserne

Passer til omgivelserne

De tre multibaner er alle lavet af 1. klasses høvlede lærketræsplanker. Banerne passer flot til omgivelserne og naturen omkring skolen.

Minimal vedligeholdelse

Minimal vedligeholdelse

Banerne er belagt med kunstgræs, som gør dem ekstra sjove at spille på. Både træ, ståldele og underlag kræver minimal vedligeholdelse, hvilket er en stor fordel på en travl skole.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!