Multibaner Skole Fredericia07 Case Image

By

Fredericia

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Én til de små og én til de store – multibaner til Fjordbakkeskolen i Taulov

På Fjordbakkeskolen i Taulov ved Fredericia drømte man om at skabe dedikerede områder til boldspil i skolegården. Løsningen blev to multibaner fra TRESS – én til de små elever og én til de store elever.

Multibaner Skole Fredericia02 Case Image
Multibaner Skole Fredericia09 Case Image
Multibaner Skole Fredericia06 Case Image
Multibaner Skole Fredericia01 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Velkendt TRESS-kvalitet

Velkendt TRESS-kvalitet

Skolen var ikke i tvivl om valget af TRESS som leverandør – og gik fra starten af efter en løsning med multibaner i vores velkendte høje kvalitet.

Skræddersyet løsning

Skræddersyet løsning

Multibanerne blev skræddersyet til forholdene på skolens område. Banen til de ældste elever skulle placeres tæt ved en bygning med mange vinduer og fik derfor forhøjet gitter hele vejen rundt.

Hver sin bane

Hver sin bane

De to nye multibaner i skolegården har skabt dedikerede områder til både de små elever og de ældre elever, så alle har muligheden for at spille bold i frikvarteret.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!