Multibane Skole Virum03 Case Image

By

Virum

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Multibane i lærketræ til fritids- og ungdomsklub i Virum

Tryggehvile Fritids- og Ungdomsklub i Virum stræber efter at være et rart og hyggeligt holdepunkt i hverdagen for børn og unge i klubben – et trygt sted, hvor der altid er plads til én til. Klubben har nu fået deres helt egen multibane med plads til masser af boldspil.

Multibane Skole Virum05 Case Image
Multibane Skole Virum09 Case Image
Multibane Skole Virum07 Case Image
Multibane Skole Virum14 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Flot multibane i lærk

Flot multibane i lærk

Vores multibaner i lærk er altid enormt populære, da de står flot og passer ind i omgivelserne alle steder. Bandemodulerne er opbygget af 1. klasses høvlede lærketræsplanker, mens alle ståldele er varmgalvaniserede for optimal rustbeskyttelse.

Plads til masser af boldspil

Plads til masser af boldspil

Multibanens navn fornægter sig ikke, når det kommer til dens formål. Her er der plads til basketball på de to basketkurve og alverdens boldspil som fx fodbold og hockey på banens to endemål.

Nem adgang til banen

Nem adgang til banen

Multibanen er leveret med hjørnelåger i alle hjørner, så det er nemt at komme ind på banen – og ud igen, hvis en bold skulle komme på afveje.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!