Multibane Skole Varde05 Case Image

By

Varde

Område

Skole

Byggeår

2021

Multibanen blev til med hjælp fra eleverne på FGU Vest i Varde

Det er super fedt med en ny multibane – men det er da endnu federe med en ny multibane, som man selv har været med til at bygge.

Det er præcist dét, eleverne på FGU Vest i Varde har gjort. Som en del af undervisningen har de selv savet og monteret multibanens lærkeplader samt stået for multibanens udsmykning. Resultatet er en flot multibane med en unik historie og et karakteristisk udtryk.

Multibane Skole Varde01 Case Image
Multibane Skole Varde03 Case Image
Multibane Skole Varde04 Case Image
Multibane Skole Varde02 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Et væld af muligheder

Et væld af muligheder

FGU Vest i Varde har med den nye multibane på relativt lidt plads fået en bane med et væld af anvendelsesmuligheder med både store mål, basketkurve og ekstra små mål, som let løftes ind på banen til fx hockey eller mini-fodbold.

Elevinvolvering

Elevinvolvering

Skolens elever har som en del af undervisningen selv savet og monteret planker af lærketræ i de galvaniserede rammer – og de kan derfor være ekstra stolte af resultatet!

Holdbart materiale

Holdbart materiale

Multibanen kræver minimal vedligeholdelse – og kunstgræsbelægningen passer optimalt til det danske vejr, da hverken regn, blæst eller kulde påvirker materialet, som egner sig godt til stort set alle slags sportsgrene.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!