Multiarena Skola Vännäsby1 Case Image

By

Vännäsby, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Tilpasset multiarena med spontane muligheder

Multiarena Skola Vännäsby6 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby5 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby4 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby7 Case Image
Tilpasset multibane

Tilpasset multibane

Multiarenaen af lærk og varmgalvaniseret stål – her i en specialudgave med lavere langsider. Alle hjørner er 45 grader, hvilket betyder, at bolden altid er i bevægelse. Ved du godt, at vi kan tilpasse vores multibaner til netop dit projekt?

Alle kan være med

Alle kan være med

Denne multibane er både brugervenlig og tilgængelighedstilpasset med blandt andet basketballkurve, der kan hæves og sænkes. To hjørner kan åbnes, så alle kan komme ind i arenaen og have en aktiv fritid.

Spontane muligheder

Spontane muligheder

Her er der flere muligheder for spontansport og aktiviteter i både skoletid og fritid. Spil floorball, håndbold, fodbold og basketball eller hvorfor ikke stå på skøjter om vinteren?

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!