Multibane Skole Tyskland02

By

Rendsborg, Tyskland

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Pannabanen passer perfekt til skolegården på Ejderskolen

Ejderskolen i Rendsborg i Tyskland ønskede en mindre multibane til skolegården – og har med pannabanen fået en løsning, der udover boldspil også kan bruges til alternative aktiviteter som fx udendørs undervisning med plads til store armbevægelser, udendørs træning eller tumlelege for de mindste.

Multibane Skole Tyskland04
Multibane Skole Tyskland02
Multibane Skole Tyskland05
Multibane Skole Tyskland04
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

En mindre multibane til skolegården

En mindre multibane til skolegården

Ejderskolen, som er det danske mindretals skole i Rendsborg i Tyskland, ønskede en mindre multibane i topkvalitet til skolegården.

Pannabanen er det oplagte valg

Pannabanen er det oplagte valg

Pannabanen er en mindre spillearena med to mål og høje bander, som holder bolde af alle slags på banen. På en pannabane kan der spilles bl.a. fodbold, hockey og floorball – og pga. banderne forløber spillet ofte i et højere tempo.

En bane med mange muligheder

En bane med mange muligheder

Pannabanen kan også bruges til alternative aktiviteter som fx udendørs undervisning med plads til store armbevægelser, udendørs træning eller tumlelege for de mindste.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!