Multibane Skole Thyborøn04 Case Image

By

Thyborøn

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2016

Danmarks mest yderligt beliggende multibane

Den står ved Fiskeriskolen i Thyborøn. Her havde skolen et ønske om at få et udeområde med plads til masser af aktivitet – og som passede ind i naturen længst mod vest.

Multibane Skole Thyborøn06 Case Image
Multibane Skole Thyborøn08 Case Image
Multibane Skole Thyborøn07 Case Image
Multibane Skole Thyborøn01 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

300 meter fra Vesterhavet

300 meter fra Vesterhavet

Multibanen ved Fiskeriskolen står ca. 300 meter fra Vesterhavet. Det gør den til den mest yderligt beliggende multibane i Danmark.

Robust opbygning

Robust opbygning

Banen har en stærk og robust opbygning. Alle multibanens ståldele er varmgalvaniserede for optimal rustbeskyttelse.

Maritime farver

Maritime farver

Multibanen kan leveres i forskellige farver. Fiskeriskolens multibane blev naturligvis lavet i maritime farver med en klar blå, som skiller sig flot ud i landskabet.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!