Multibane Skole Sydals04 Case Image

By

Hørup, Sydals

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2016

Multibanen og pannabanerne er nye multifunktionelle samlingspunkter på Hørup Centralskole på Sydals

Med seks nye boldspilsbaner – en stor multibane og fem mindre pannabaner – er der plads til masser af aktivitet for alle elever på Hørup Centralskole. I skolegården kan eleverne også tage en svingtur på gyngerne eller øve deres skills på de nye streetbasket stativer.

Multibane Skole Sydals05 Case Image
Multibane Skole Sydals01 Case Image
Multibane Skole Sydals03 Case Image
Multibane Skole Sydals06 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Dedikerede udeområder for alle

Dedikerede udeområder for alle

Hørup Centralskole på Sydals har fået et udeområde med dedikerede boldspilsfaciliteter til både de yngre og de ældre elever såvel som fællesområder med gynger for alle.

5 pannabaner til indskolingen

5 pannabaner til indskolingen

Pannabanerne skaber plads til liv og glade dage i skolegården for de mindste elever – og kan bruges til mange forskellige aktiviteter, tumlelege eller sågar som udendørs undervisningslokale for en mindre gruppe elever.

En bane hvor alle kan være med

En bane hvor alle kan være med

Alle har godt af bevægelse i løbet af dagen – og med den nye multibane har de ældste elever fået et fedt fællesområde, som kan danne ramme for forskellige former for boldspil i frikvarteret, efter skole og som en del af idrætsundervisningen.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!