Multibane Skole Sønderborg01 Case Image

By

Sønderborg

Område

Skole

Byggeår

2020

Multibanen er mødestedet på Business College Syd i Sønderborg

På Business College Syd i Sønderborg er der med den nye multibane blevet skabt et aktivt mødested, hvor de studerende kan mødes til boldspil og hygge på tværs af uddannelser.

Multibane Skole Sønderborg09 Case Image
Multibane Skole Sønderborg14 Case Image
Multibane Skole Sønderborg10 Case Image
Multibane Skole Sønderborg04 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Mødested på tværs af uddannelser

Mødested på tværs af uddannelser

Business College Syd i Sønderborg rummer en bred vifte af uddannelser med både Det Blå Gymnasium samt EUD & EUX Business – og nu kan de studerende mødes på tværs til boldspil på den nye multibane.

Æstetisk multibane i stål

Æstetisk multibane i stål

Med en multibane i varmgalvaniseret stål og grønt kunstgræs har Business College Syd fået en æstetisk flot og vedligeholdelsesfri multibane, som passer godt ind i omgivelserne.

Holder boldene på banen

Holder boldene på banen

Multibanens gitterrammer gør banen støjsvag og dermed perfekt til skolegården. Desuden medvirker bandemodulerne og det ekstra spærrenet til at holde boldene på banen og spillet i gang – uanset om der spilles på de store mål i hver ende eller de små arenamål på siderne af banen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!