Multibane Skole Ringsted01 Case Image

By

Ringsted

Område

Skole

Byggeår

2021

Nyt aktivt udeområde med multibane, streetbasket og bordtennis skaber fællesskab på Campusskolen i Ringsted

Campusskolen i Ringsted samler elever fra tre skoler på 7.-10. klassetrin – og etableringen af nye fællesskaber kræver gode fællesområder med plads til masser af fælles aktiviteter. I samarbejde med kunden har vi til dette formål skabt et nyt udeområde med multibaner, streetbasket og udendørs bordtennis. 

Multibane Skole Ringsted05 Case Image
Multibane Skole Ringsted02 Case Image
Multibane Skole Ringsted01 Case Image
Multibane Skole Ringsted06 Case Image
Motiverer til bevægelse

Motiverer til bevægelse

Området motiverer til bevægelse og fælles aktivitet, uanset hvilken type bold, man foretrækker at spille med. Her er plads til alle!

Styrker fællesskabet

Styrker fællesskabet

Skolens knap 700 elever kan nu slå sig løs på hele tre multibaner, to baner til streetbasket samt to borde til udendørs bordtennis. Mulighederne er mange, når uret ringer til frikvarter eller der skal hygges efter skole.

Vedligeholdelsesfrie materialer

Vedligeholdelsesfrie materialer

Alle elementer kræver minimal vedligeholdelse og er valgt i stilrent antracitfarvet look, som matcher skolens bygninger og står flot i kontrast til de grønne omgivelser.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!