Multibane Skole Ringe03

By

Ringe

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2021

Specialdesignet multibane på skole i Ringe

TRESS har leveret en vedligeholdelsesfri multibane med opstregninger til Ringe Kost- og Realskole, som ønskede en multibane til skolens skolegård. Nu kan skolens døgnelever bruge banen til sport og leg i både frikvarteret og i fritiden. 

Multibane Skole Ringe012
Multibane Skole Ringe015
Multibane Skole Ringe011
Multibane Skole Ringe09
Det er vigtigt for mig at komme tæt på mine kunder, så jeg forstår deres behov, idéer og drømme ned til mindste detalje. Derfor kommer jeg altid gerne på besøg, ser området og får en god snak, så jeg kan byde ind med relevante løsninger til projektet – altid med afsæt i min erfaring, fagligt knowhow og ærlig, troværdig rådgivning.

Konsulent

Sten Dissing Johansen

Telefon: 40 62 67 34

E-mail: sdj@tress.dk

Passer ind i terrænet

Passer ind i terrænet

Det var vigtigt for skolen, at multibanen kunne tilpasses skolegårdens terræn og integreres med en støttemur ind mod bygningerne. Den opgave løste vi selvfølgelig uden problemer ved at tilpasse multibanen.

En bane til sport og leg

En bane til sport og leg

Multibanen skulle kunne bruges både til boldsport og leg. Derfor blev der monteret opstregninger på multibanens underlag, som kan bruges til forskellige lege som fx 'Ost' og forskellige hinkelege.

Let og vedligeholdelsesfri

Let og vedligeholdelsesfri

Multibanen består af vedligeholdelsesfrit galvaniseret stål, som giver en yderst robust og langtidsholdbar bane. Tremmerne giver samtidig banen et let og næsten gennemsigtigt look med den fordel, at man altid kan se, hvad der foregår på banen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!