Multibane Skole Odder02 Case Image

By

Odder

Område

Skole

Byggeår

2021

Lækker multibane i lærketræ til skole i Odder

Odder Lille Friskole ønskede at udskifte den gamle multibane med en ny og indbydende bane med ordentligt underlag, så skolens elever igen fandt det attraktivt at bruge banen til alverdens boldspil i frikvarteret og efter skoletid. 

Multibane Skole Odder06 Case Image
Multibane Skole Odder04 Case Image
Multibane Skole Odder01 Case Image
Multibane Skole Odder05 Case Image
Multibane Skole Odder08 Case Image

Sådan så den gamle multibane ud før udskiftningen. Banen var bygget på et underlag af jord/sand med gamle betonbander, som efterhånden var meget slidte. Det samme gjaldt de gamle mål.

Og ja, du ser rigtigt – der står et stort træ midt på banen. Ikke ligefrem ideelt til en bane, hvor der løbes hurtigt med en bold. 

Det er vigtigt for mig at være en ærlig sparringspartner, som kommer med idéer, viden og faglige indspark til projektet. Uanset om opgaven er stor eller lille, handler det om at se på mulighederne i projektet – og i tæt samspil med kunden finde den allerbedste løsning.

Konsulent

Lars Seehausen

Telefon: 40 62 67 38

E-mail: lls@tress.dk

Udskiftning af den gamle bane

Udskiftning af den gamle bane

Skolen gamle, hjemmelavede multibane trængte afgjort til en udskiftning. Det hele var slidt – og der stod et stort træ midt på banen.

Lækker bane i lærketræ

Lækker bane i lærketræ

Odder Lille Friskole har nu fået en splinterny multibane med bandemoduler med 1. klasses høvlede lærketræsplanker, som passer smukt til de gamle træer rundt om banen. Banen har fået lagt et underlag i kunstgræs, som gør den ekstra sjov at spille på.

Plads til masser af boldspil

Plads til masser af boldspil

Den nye multibane indbyder eleverne til at hygge sig med masser af boldspil både i frikvarteret og efter skoletid. Banen har et stort mål i hver ende samt fire små mål – to på hver langside – som gør, at banen kan deles op til flere aktiviteter på samme tid.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!