Multibane Skole Kokkedal01 Case Image

By

Kokkedal

Område

Skole

Byggeår

2021

Multibane og siddetribune ved Ullerødskolen i Kokkedal

På Ullerødskolen i Kokkedal findes der en lille hyggelig skolegård, som nu er beriget med nye aktivitetsmuligheder for eleverne. Vi har hjulpet med at anlægge en klassisk vedligeholdsfri multibane med tilhørende flot siddetribune blandt de høje træer.

Multibane Skole Kokkedal04 Case Image
Multibane Skole Kokkedal02 Case Image
Multibane Skole Kokkedal06 Case Image
Multibane Skole Kokkedal11 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Skolens naturlige samlingssted

Skolens naturlige samlingssted

Multibanen er placeret midt i den hyggelige skolegård og bliver et naturligt samlingssted for skolens elever.

Et varmt og naturlig design

Et varmt og naturlig design

Banens flotte lærketræsplanker og siddetribunen, som er udført i store egetræssveller, smelter naturligt sammen med skolens omgivelser og giver et varmt og imødekommende look.

Motiverende opholdsmiljø

Motiverende opholdsmiljø

Børn og unge bliver inspireret af at se andre bevæge sig – og netop det, skal den nyanlagte multibane motivere til. Den flotte siddetribune inviterer til, at eleverne tager ophold ved multibanen – og forhåbentligt får lyst til at bruge banen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!