Multibane Skole Klokkerholm07 Case Image

By

Klokkerholm

Område

Skole

Byggeår

2016

25 år gammel multibane på Klokkerholm Skole udskiftet med ny vedligeholdelsesfri model

I 2015 drømte man på Klokkerholm Skole i Nordjylland om at udskifte skolens 25 år gamle multibane. Multibanen blev bygget af frivillige hænder i 1990 og havde holdt godt gennem mange år – men nu havde den også udtjent sin pligt og skulle skiftes ud. TRESS blev valgt til opgaven – og i dag står der en ny vedligeholdelsesfri multibane, hvor den gamle blev revet ned.

Multibane Skole Klokkerholm10 Case Image
Multibane Skole Klokkerholm03 Case Image
Multibane Skole Klokkerholm09 Case Image
Multibane Skole Klokkerholm02 Case Image

"Jeg synes, det er rigtig dejligt at se, at eleverne i dag har nogle helt andre muligheder, end vi havde dengang, jeg var elev på skolen. De er rigtig glade for det, og multibanen bliver brugt, dét kan jeg fortælle dig. Vi ville gerne have nogle professionelle folk til at lave den nye bane – og vi vidste, at det skulle være TRESS, da det er en virksomhed, vi kender. Vi vidste bare, at det ville blive ordentligt – og vi er alle meget tilfredse med resultatet."

– Karl Jørgen Kristensen, pedel Klokkerholm Skole

Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

En multisportsbane

En multisportsbane

Udover fodbold er der også mulighed for at spille basketball og hockey på den nye multibane. 99 procent af al aktivitet i skolegården er forskellige former for boldspil – og derfor passer banen perfekt ind.

Vedligeholdelsesfri

Vedligeholdelsesfri

Selve multibanen består af bander og mål i varmgalvaniseret stål, hvilket gør banen total vedligeholdelsesfri – uanset vind og vejr. Det betyder utroligt meget i hverdagen, hvor skolens pedel nu ikke længere skal bruge tid på at reparere gamle træbrædder og udskifte rustne søm.

Genbrug af eksisterende underlag

Genbrug af eksisterende underlag

Multibanen er bygget på et fundament af skolegårdens eksisterende asfalt og et lag af stenmel, der sørger for at udligne ujævnhederne, så banens belægning bliver plan. Oven på det ligger et lag kunstgræs, der er limet ned til asfalten i siderne hele vejen rundt. Stålbander og -mål danner selve multibanen.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!