Multibane Skole Hillerød09 Case Image

By

Hillerød

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2013

Multibanen på Grønnevang Skole Østervang i Hillerød står stadig flot +10 år efter opførelsen

Det siger noget om kvaliteten! 

Multibane Skole Hillerød03 Case Image
Multibane Skole Hillerød02 Case Image
Multibane Skole Hillerød08 Case Image
Multibane Skole Hillerød01 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Holdbarhed i særklasse

Holdbarhed i særklasse

Multibanen på Grønnevang Skole Østervang i Hillerød blev oprindeligt opført i 2013 – og +10 år efter står banen stadig flot. De eneste skræmmer er overfladiske i form af grafitti og et par manglende brædder som følge af hærværk, der nemt kan erstattes af nye.

Plads til masser af boldspil

Plads til masser af boldspil

Multibanens navn fornægter sig ikke, når det kommer til dens formål. Her er der plads til alverdens boldspil på banens to store endemål samt på de fire små mål og fire basketkurve på langsiderne.

Idræt, frikvarter og efter skole

Idræt, frikvarter og efter skole

Grønnevang Skole Østervang i Hillerød huser skolens udskoling – altså elever i 6.-9. klasse. Multibanen kommer derfor både i brug i idrætstimerne, frikvarteret og efter skoletid – til stor glæde for eleverne.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!