Multibane Skole Grindsted03 Case Image

By

Grindsted

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Multibane i specialmål til Lynghedeskolen i Grindsted

Lynghedeskolen i Grindsted har fået en 100% vedligeholdelsesfri multibane i specialmål, som passer perfekt til et bart område mellem skolens bygninger. Her kan eleverne slå sig løs med forskellige slags boldspil i både frikvarteret og efter skole – og så kan banen også bruges i idrætstimerne.

Multibane Skole Grindsted05 Case Image
Multibane Skole Grindsted08 Case Image
Multibane Skole Grindsted01 Case Image
Multibane Skole Grindsted09 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Plads til masser af boldspil

Plads til masser af boldspil

Multibanens navn fornægter sig ikke, når det kommer til dens formål. Her er der plads til alverdens boldspil på banens to store endemål, basketkurvene og de to små mål på langsiderne.

Lavet i specialmål

Lavet i specialmål

Multibanen er lavet i specialmål, så den kunne passe perfekt til et bart område mellem skolens bygninger. Kunden valgte vores stålmultibane THOR, som har et flot råt udtryk, der samtidig er let at se på.

100% vedligeholdelsesfri

100% vedligeholdelsesfri

THOR-multibanen er 100% vedligeholdelsesfri, da alle ståldele er varmgalvaniserede for optimal rustbeskyttelse. Lynghedeskolen i Grindsted har derfor fået en multibane, som holder sig flot i mange år fremover.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!