Multibane Skole Fredericia04 Case Image

By

Fredericia

Område

Skole

Byggeår

2020

Multifunktionelt udeområde til boldspil, streetsport og outdoor fitness ved Kirstinebjergskolen i Fredericia

Kirstinebjergskolen i Fredericia har fået et fedt multifunktionelt udeområde med både specialdesignet multibane, flere forskellige træningsstationer til outdoor fitness og to af vores ultrapopulære streetbasketstativer. 

Eleverne er vilde med det og bruger nu hellere pauserne ude end inde!

Multibane Skole Fredericia03 Case Image
Multibane Skole Fredericia01 Case Image
Multibane Skole Fredericia02 Case Image
Multibane Skole Fredericia05 Case Image
Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds – og det betyder meget for mig at være en troværdig samarbejdspartner. Min rådgivning skal hjælpe kunden til at få den løsning, de drømmer om. Derfor gør jeg altid meget ud af at vise relevante valgmuligheder fra vores sortiment, så kunden kan vælge til og fra på et oplyst grundlag.

Konsulent

Jan Wagner

Telefon: 40 59 71 65

E-mail: jw@tress.dk

Specialdesignet multibane

Specialdesignet multibane

Kirstinebjergskolen i Fredericia har fået en vedligeholdelsesfri multibane specialdesignet med en forhøjet side ud mod vej og parkeringsplads, så boldene holdes inde.

Træning af hele kroppen

Træning af hele kroppen

Fitness skal være let at gå til – og med vores Single Rower, Chest Press, Pull Down og Single Cross trainer har Kirstinebjergskolen fået brugervenlige outdoor træningsmoduler, der træner stort set hele kroppen udelukkende med kropsvægt.

Det holder bare!

Det holder bare!

Skolen ønskede, at både multibanen og basketstativerne havde et råt streetlook – og derfor faldt valget på en ren stålbane produceret i vedligeholdelsesfrie materialer lavet til at modstå det skandinaviske klima.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!