Multibane Skole Egtved08 Case Image

By

Egtved

Område

Skole

Byggeår

2020

Multifunktionelt udeområde til leg og undervisning på Egtved Skole

Egtved Skole ønskede at omdanne et ubrugt udendørsareal til en multifunktionel del af skolegården, hvor skolens mange elever kan være aktive sammen eller hver for sig. Sammen med kunden fandt vi frem til en løsning med både multibane til diverse boldsport, hyggelige gynger samt asfaltopstregninger til leg og undervisning.

Multibane Skole Egtved07 Case Image
Multibane Skole Egtved02 Case Image
Multibane Skole Egtved10 Case Image
Multibane Skole Egtved05 Case Image
Kvalitet og høj service er en af de fem ledestjerner i TRESS – og dét er enormt vigtigt for mig at efterleve hver eneste dag ude i marken. Jeg gør meget ud af at sikre, at vi allerede i idéfasen kommer hele vejen rundt om projektet – og tager derfor altid gerne kunden med på inspirationstur til lignende projekter, hvor vi over en kop kaffe kan få en ærlig snak om den bedste løsning til deres behov.

Konsulent

Jørgen Østergaard Trapp

Telefon: 40 62 67 39

E-mail: jt@tress.dk

Udnyt de ubrugte arealer

Udnyt de ubrugte arealer

Langt de fleste skoler har udearealer, som ikke bliver brugt – ganske enkelt fordi de ikke inspirerer til leg eller bevægelse. Ofte skal der ikke så meget til for at transformere disse områder til noget super fedt – og hos TRESS har vi stor erfaring med at finde de helt rigtige produkter.

Multibane til sport og leg året rundt

Multibane til sport og leg året rundt

Multibanen med kunstgræs giver mulighed for masser af boldspil – fx fodbold, håndbold, basketball og volleyball – hele året rundt i alt slags vejr. Multibanen holder sig flot i mange år og kræver kun minimal vedligeholdelse med sand én gang årligt.

Opstregninger i skolegården

Opstregninger i skolegården

Egtved Skole valgte det populære Tusindben med alfabetet, som kan bruges i danskundervisningen, Ostebanen som kan bruges i matematikundervisningen samt cykelbaneopstregninger, som kan bruges til at lære børnene om færdselsreglerne i trafikken.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!