Multibane Skole Aalborg05 Case Image

By

Aalborg

Område

Skole

Byggeår

2021

Multibane på ungdomsskolen UngAUC i Aalborg

UngAUC er UngAlborg Uddannelsescenter for unge i alderen 13 – 19 år. Kunden ønskede at give skolens elever et aktivt tilbud, som var attraktivt at bruge både i frikvarteret og efter skoletid – og der var ingen tvivl om, at det skulle være en multibane.

Multibane Skole Aalborg03 Case Image
Multibane Skole Aalborg01 Case Image
Multibane Skole Aalborg06 Case Image
Multibane Skole Aalborg04 Case Image
Jeg brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe gode, funktionelle og inspirerende rammer til sport, leg og bevægelse. Det er noget helt særligt at være med til at løfte projekter fra idé til virkelighed – og det er vigtigt for mig, at jeg altid leverer nærværende, grundig og fyldestgørende rådgivning med blik for selv de mindste detaljer i projektet.

Konsulent

Jesper Borrisholt

Telefon: 40 62 67 33

E-mail: jb@tress.dk

Hold boldene i spil

Hold boldene i spil

Multibanen hos UNGAALBORG Uddannelsescenter i Aalborg er udført i dobbelt bandehøjde. Det er smart, da bolden på den både holdes mest muligt i spil – men også fordi man så undgår risikoen for at ramme parkerede biler eller forbipasserende.

Ingen blinde vinkler

Ingen blinde vinkler

En overset fordel ved Thor multibanerne og deres lette tremme-design er, at der ikke opstår lukkede rum i skolegården eller et gårdmiljøet. Man kan altså ikke gemme sig bag banderne og lave hærværk eller anden ballade.

Vedligeholdelsesfri løsning

Vedligeholdelsesfri løsning

Det kan ikke siges ofte nok – vores Thor multibaner er varmgalvaniserede og lavet til at modstå det danske klima – året rundt – uden at ruste.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!