Omnistadion Skola Torsåker3 Case Image

By

Torsåker, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Flot omnistadium på skole i Torsåker i Sverige

Det er stort, flot og ikke til at overse! Det nye omnistadium på skolen i Torsåker i Sverige pryder det, der før var en helt tom plads. Nu er der liv og glade dage – og en masse leg, sport og bevægelse!

Omnistadion Skola Torsåker5 Case Image
Omnistadion Skola Torsåker8 Case Image
Omnistadion Skola Torsåker9 Case Image
Omnistadion Skola Torsåker10 Case Image
Sport på kryds og tværs

Sport på kryds og tværs

Den tidligere helt tomme plads ved Solberga Skole i Torsåker i Sverige er nu fyldt med spontansport og bevægelsesglæde. Dette omnistadium kan bl.a. bruges til basketball, floorball, streethockey og fodbold – både på langs og på tværs af arenaen. Det betyder, at forskellige aktiviteter kan finde sted på samme tid med mange elever i gang.

Ikke bare sport

Ikke bare sport

At få børnene til at bevæge sig i frikvarteret er den største gevinst ved det nye omnistadium. Fælles aktiviteter og forskellige boldspil er også meget populære i arenaen, hvor også idrætsundervisning kan finde sted. Og i fritiden er der altid mange børn på stedet, som nu har fået et naturligt samlingssted i området.

Helt vedligeholdelsesfri

Helt vedligeholdelsesfri

Vores omnistadium er udstyret med basketballstativer, arenamål og små mål på langsiderne. Den har lyddæmpere mellem sektionerne, så omgivelserne ikke forstyrres af støj – og er naturligvis lavet af helt vedligeholdelsesfrie materialer.

Flere flotte billeder af projektet

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!