Multibane Institution Roskilde02 Case Image

By

Roskilde

Produktkategori

Område

Institutioner

Byggeår

2023

Cityarena ved institution i Roskilde

Vi har opført en flot cityarena på et lukket område ved en institution i Roskilde.

Multibane Institution Roskilde08 Case Image
Multibane Institution Roskilde06 Case Image
Multibane Institution Roskilde09 Case Image
Multibane Institution Roskilde03 Case Image
Der er mange valg at træffe og ting at tage højde for, når der fx skal bygges en ny legeplads, multibane eller et område til outdoor fitness. Det hele kan hurtigt blive meget teknisk, så det er ekstremt vigtigt for mig, at min rådgivning er i øjenhøjde med kunden og kommer hele paletten rundt, så de forstår, hvorfor løsning A er bedre end løsning B.

Konsulent

Anders Hvidberg

Telefon: 92 82 09 74

E-mail: ahv@tress.dk

Plads til boldspil

Plads til boldspil

Cityarenaen er en ekstrem robust løsning, som passer godt ind i de fleste miljøer. Bolden holdes på banen af det høje hegn, som virker transparent og tager derfor ikke udsigten fra omgivelserne.

Flere farvemuligheder

Flere farvemuligheder

Cityarenaen er her leveret i en flot blå farve, som lyser op i landskabet. Arenaen kan leveres i flere forskellige farver, som får den til at passe ind i de konkrete omgivelser.

Vedligeholdelsesfri

Vedligeholdelsesfri

Cityarenaen er lavet af galvaniseret stål, som gør arenaen vedligeholdelsesfri. Skulle der opstå skader på galvaniseringen, bør man påføre en galvanisk beskyttelse af jern, så der ikke opstår rust, som på sigt kan sprede sig.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!