Multibane Institution København06 Case Image

By

København

Område

Institutioner

Byggeår

2022

Multibane ved Vesterbro Ungdomsgård midt i København

Den nye multibane ved Vesterbro Ungdomsgård samler børn og unge på Vesterbro i København om bevægelse og socialt samvær. 

Multibane Institution København06 Case Image
Multibane Institution København02 Case Image
Multibane Institution København01 Case Image
Multibane Institution København05 Case Image
Jeg elsker at arbejde med storbyprojekter, hvor der ofte skal tænkes kreativt og fleksibelt for at udnytte området bedst muligt, så der bliver plads til dét, kunden drømmer om. Det er vigtigt for mig, at kunden føler sig tryg i hele projektfasen – også når der indimellem opstår bump på vejen. Så taler vi om det og finder løsningen sammen.

Konsulent

Johnny Jacobsen

Telefon: 41 62 67 77

E-mail: jja@tress.dk

Samlingspunkt for børn og unge

Samlingspunkt for børn og unge

Vesterbro Ungdomsgård er et legendarisk fritidstilbud for børn og unge. Sammen med TRESS er boldspilsområdet blevet opgraderet med en ny multibane, som har gjort gården til et imødekommende samlingspunkt for fritids- og ungdomsklubbens brugere.

Maksimal pladsudnyttelse

Maksimal pladsudnyttelse

Med en beliggenhed midt i København er der ikke meget plads at boltre sig på – men med det nye boldspilsområde har vi udnyttet pladsen på bedst mulig vis og skabt et område med plads til både boldspil, basket og siddepladser.

Styr på boldene

Styr på boldene

Vesterbro Ungdomsgård havde førhen store problemer med, at der forsvandt en del bolde – men med den nye indhegning med bandemoduler i lærketræ og højt hegn, er der nu styr på boldene.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!