Multibane Institution Jægerspris02 Case Image

By

Jægerspris

Produktkategori

Område

Institutioner

Byggeår

2019

Multibane ved Danners Børn i Jægerspris

Danners Børn ligger i naturskønne omgivelser ved Jægerspris Slot, hvor der i mere end hundrede år har været børnehjem. I dag omfatter Danners Børn både et behandlingshjem, en akut- og observationsinstitution, en efterværnsafdeling og Slotsskolen. 

Danners Børn prioriterer gode muligheder for fysisk udfoldelse højt. Derfor var det en drøm, som gik i opfyldelse, da institutionens nye multibane stod klar – og den er hurtigt blevet en populær aktivitet blandt børn og unge på Danners Børn.

Multibane Institution Jægerspris03 Case Image
Multibane Institution Jægerspris10 Case Image
Multibane Institution Jægerspris06 Case Image
Multibane Institution Jægerspris04 Case Image
Min vigtigste opgave er at hjælpe kunden bedst muligt i mål gennem ærlig rådgivning og idéer, som gør en forskel for deres projekt. Sport og leg er kernen i TRESS og en del af mit DNA – og jeg er stolt af at være med til at skabe løsninger, som andre får stor glæde af.

Konsulent

Stephan Bach

Telefon: 40 62 67 37

E-mail: sb@tress.dk

Mulighed for forskellige boldspil

Mulighed for forskellige boldspil

Med de mange mål på multibanen kan børnene selv vælge, om der skal spilles basket, fodbold, floorball eller noget helt andet.

Passer flot til omgivelserne

Passer flot til omgivelserne

Den mørkegrønne lakering er valgt, så multibanen falder godt ind i omgivelserne omkring Danners Børn, som ligger utrolig naturskønt ved Jægerspris Slot.

Vedligeholdelsesfri multibane

Vedligeholdelsesfri multibane

Thor Multibanen er varmgalvaniseret, inden den har fået sin farve – så den holder sig flot og uden rust så længe som muligt selv i det omskiftelige danske vejr.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!