Multibane Idrætsanlæg Odense02 Case Image

By

Odense

Produktkategori

Område

Idrætsanlæg

Byggeår

2023

Odense KFUMs nye multibane er opført med genbrug af elementer fra den oprindelige bane

Den gamle multibane ved Odense KFUM havde efter mere end 20 års flittig brug udtjent sin værnepligt og trængte til en udskiftning. Nu står en ny og fuldt funktionsdygtig bane leveret af TRESS klar – monteret i de eksisterende bøsninger fra den oprindelige bane.

Multibane Idrætsanlæg Odense03 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Odense01 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Odense06 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Odense04 Case Image
Det er vigtigt for mig at komme tæt på mine kunder, så jeg forstår deres behov, idéer og drømme ned til mindste detalje. Derfor kommer jeg altid gerne på besøg, ser området og får en god snak, så jeg kan byde ind med relevante løsninger til projektet – altid med afsæt i min erfaring, fagligt knowhow og ærlig, troværdig rådgivning.

Konsulent

Sten Dissing Johansen

Telefon: 40 62 67 34

E-mail: sdj@tress.dk

Til glæde & gavn

Til glæde & gavn

Den nye bane bruges primært af Odense KFUMs fodboldhold – og blev fx indviet med et U7-U8 pigestævne. Når banen er ledig, må den dog meget gerne bruges af alle, der besøger området.

Genbrug

Genbrug

Vi blev glædeligt overraskede over at kunne montere den nye banes bander og mål i de støbte bøsninger fra den oprindelige bane, som vi også selv leverede tilbage i år 2000.

Lækkert lærketræ

Lækkert lærketræ

Banens bander er skabt af 1 klasses høvlede lærketræsplanker tilvirket på vores eget værksted. Det giver banen et flot naturligt look, som passer smukt til de grønne omgivelser. Alle ståldele er varmgalvaniserede for optimal rustbeskyttelse og lang holdbarhed.

Produkter i projektet

Find projektet!

På kortet kan du se præcis, hvor dette projekt er placeret. Så kan du nemt finde det, hvis du vil tage dertil og se det i virkeligheden.

Ved at bruge knapperne på kortet (+ og -) kan du zoome ud og se andre projekter i nærheden. Måske har du også lyst til at besøge andre projekter og få mere inspiration.

Kan vi hjælpe med dit projekt?

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Kontakt os til en snak om mulighederne – det er naturligvis helt uforpligtende!